Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI
[Tarikh Tutup Ditunda]


Dengan ini dimaklumkan bahawa tarikh tutup CONTEST :  IMPIAN MENJADI REALITI ditunda ke16 Januari 2012.Hal ini adalah kerana owner blog akan menghadapi peperiksaan terakhir beliau di Universiti Sayang Mahasiswa terchenta ini *haha
[aku rasa macam salah je tatabahasa aku dalam ayat ni]

Pasaipa skema sangat ayat akuh tuh hahaha ~
Okay lah straight to the point, tarikh tutup contest akan di'extend ke 16 Januari 2012 sebab aku ada exam plus bole bagi peluang pada sape2 lagi yang nak join contest ni.Agak kuciwa sebab ramai yang tak join tapi xpe hadiah tetap akan diberi seperti yang tertera pada syarat2 contest *wink .Syabas kepada yang join sebab anda mempunyai semangat yang tinggi untuk design template korang sendiri.Yaaa itu bukan satu kerja yang mudah.Sebab tu ramai yang xjoin kwang3....

Kepada blogger2 yang nak join bole [KLIK SINI] untuk tengok syarat-syarat contest.

Senarai peserta contest: [Saingan sengit]

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/11/contestimpian-menjadi-realiti.html
http://inibeloghati.blogspot.com/2011/11/contest-pian-menjadi-realiti-by-cik.html
http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/11/contest-impian-menjadi-realiti.html
http://rayquazstory.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti_18.html
http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti.html

p/s:
Macam mana susah korang duk pikir nak design template tu, macam tu la apa yang aku rasa setiap kali dapat tempahan taw :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. bukan sepatutnye Universiti Sayang Menyayang ke?haha.kira ok la tu ada orang nak masuk even sikit. :) *yayang

    ReplyDelete
  2. ahahah memang pun susah dik
    sbb tu akak nye design blopg sgt2 simple dan x memeningkan kepala ;)

    anyway gud luck buat semua peserta .. insyaallah semua nie kerja2 murni , ada hikmahnya :)

    ReplyDelete
  3. eh, kjap.....
    lupe nk join..
    bz sgt2...
    adeh....
    jgn tutup awal sgt..
    hujung buln 2 pleaseeee~
    ramai blogger tgh bz esaimen n final..

    ReplyDelete
  4. @Suzen:
    mana2 pun bole je yang :p
    #btl2...:)

    ReplyDelete
  5. @SiBudakKurus:
    hihi jgn jeles
    #btw gud luck exam nnt cik SiBudakKurus :)

    ReplyDelete
  6. @NadiRah:
    orait atas permintaan nad nnt cik kumbang extendkan lg wink3~ :D

    ReplyDelete
  7. Join :)


    http://atieffa.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti.html

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View