Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

KEPENATAN ~

Adakah keputusan yang dibuat ini betul? huhu...
Mungkin ada hikmah disebaliknya hmmmm
Ntah pape asyik mengeluh je sejak akhir-akhir ni

Otak berserabut aaaaaa xmampu berfikir
huh watever [titik]

P/s:Budak jiwa kacau camni la jadinya -__-


Nota Sesungut:

Jejeng !!!!! 
Ntah pape sori tuan blog agak senget sebab jiwa dia kacau sikit minggu nie ye harap maklum huhu~
Sempat lagi dia duk hapdet blog padahal ada discussion assignment jap lagi...isk3~
CK ada buka kaunter pertanyaan kononlah kan kat sidebar sebelah nie -->
Sape2 ada soalan nak tanya CK bole la tanya kat situ xkisahlah soalan pape pun, pasal blog ke, photoshop ke or pape jela...
Nanti CK try jawab soalan2 tu wink3~
Babai ~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. cik kumbang kan retis.sebab tu sibuk. ;)

    ReplyDelete
  2. @merahitujambu:
    al-assignment ehe :D

    ReplyDelete
  3. jiha pun mood tgh jiwa kcu :) heee
    anyway im new frends of u :))

    ReplyDelete
  4. Dah lama tinggal FS since ad stalker
    Rindu~

    ReplyDelete
  5. @Jieha mohd :
    sabor jela kan sob3~
    hai jiha slmt ber'friend2 hehe
    -rosak bhsa isk3-

    ReplyDelete
  6. @Fatin Hanani:
    private ea? hohoho :p

    ReplyDelete
  7. @Epy Ain:
    la ye ke...huhu
    ck pun lama juga tggl formspring nie smpai terlupa password la katakan haha~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View