Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

DAY 25# MAKNA DISEBALIK LINK BLOG ANDA

url : http://www.kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/
k u m b a n g m e r a h b i n t i k h i t a m
panjang sangat tak link Belog Cik Kumbang nie?
agak-agak ada yang semput tak nak sebut...hihihi *gurau je*

before this url belog aku adalah nurisfa89.blogspot.com
pastu ase cam tak best je...dat why aku tukar..
camne ley pilih nama cam gitu?
idea tu tiba-tiba keluar masa berada dalam lecture hall kot kalo tak silap....hihi *kantoi tak tumpu perhatian kat depan*
memula tu nak letak nama lain tapi nama binatang juga la kalo xsilap...binatang yang comel n kiut bin miut sahaja...-bajet haha-
pastu xtaw la cenna ley terkeluar pasal ladybird...then translate la ke BM...jadik kumbang...

Then still ase cam urmm pendek and simple...pastu terfikir bout physical appearance of ladybird yang berwarna merah and berbintik-bintik itam itu...maka terhasillah k u m b a n g m e r a h b i n t i k h i t a m...
comel tak nama belog cik kumbang? ehhe <--perasan giler budak ni


No comments:

Post a Comment

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View