Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TRANSFORMASI BELOG CIK KUMBANG

Jeng Jeng Jeng !!!!
Kebaaaboommm....*bunga api*
template baru da siap...yeay!!! yahoooooooooooo horayyyyy....
penat giler 2-3 hari duk ngadap coding...fuh siap juga akhirnya...
Amacam cun x template baru Belog Cik Kumbang kali nie...wink3~

Skali-skala jadik gegurl apa salah nya ye dak...hihi
Before tukar tadi rasa sayang pula kat template lama...cool je bila buka *angkat bakul sendiri*

Ekceli template baru nie pun banyak lagi yang perlu di edit...
Header pun wat main-main je...
Disebabkan perasaan tidak sobar yang menggunung "maka dan hanya jika" merapik je terus pasang template baru...idok nyempat-nyempat nye kamu nih

Ce komen ckit template ini ok ke x ?....wink3~

P/s:
1.Ada yang cakap template lama tu lambat nak loading harap-harap template baru better dari yang dlu huhu~
2.First tyme design template...100% hasil titik peluh sendiri *yang sebelum nie design sendiri juga tapi tak se serius yang nie ehhe*
3.Nampak cam da pandai panda design template...Ada sape2 nak tempah ? kuikuikui~ *syok sendiri*

1)TEMPLATE LAMA
[Click gambar untuk meng'usha dengan lebih jelas...wink3]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. canteqq la !! jeles><"

    http://hafizilmi.blogspot.com/2011/07/result-upu-15-julai-2011-korang-sume-da.html

    ReplyDelete
  2. cute..cute..lebih simple..kalau dlu penuh sangat dgn kumbang2nya..hekhekhek

    ReplyDelete
  3. amboi mr right.siap bagi link lagi tu. :)

    ReplyDelete
  4. @si ngokngek:
    wah..menariknya nama anda...i like...hehe~

    aah kan dulu punya tu nampak mcm berserabut sikit...huhu

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View