Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN HEADER DARI MR RIGHT

Tahniah kepada Mr Right kerana beliau merupakan blogger pertama terpantas [ecewah] yang mendapat tawaran harga promosi seperti yang dinyatakan dalam entri [ini].

Beliau minta CK buatkan header untuk blog beliau
Katanya nak yang seceria mungkin yang sesuai dengan template baru beliau.
Beliau ada juga mentionkan pasal doodle...maap la ye CK xreti lagi dalam bidang doodeling [betul ke aku eja tu]  ....huhuhu

The input: 2 keping gambar

And the output is .....

Blog MR RIGHT

P/s:[NOTA SESUNGUT]

Memula rasa macam simple je kat word yang "i am who i am. your approval isn't needed." tu tapi after da pasang kat blog beliau nampak smart je...ehe~
Da ok da rasanya...xya edit-edit da karang nampat berserabut pula...huhu

aaahaaaa...lupa pula...
beliau ada anjurkan contest di blog beliau...
sila la terjah and join sekali ye ..hadiah yang ditawarkan pun menarik wink3~
[Mr Right sila belanja CK eh pasni kui3]

Sowi CK xdapat join sebab segan nak tunjuk muka yang tak berapa nak kiut ni ahaks~

Dulu tempahan dari Mrs Right ....sekarang Mr Right pula... ^___^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View