Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

LUZ CLARITA : TELENOVELA LATIN PALING TOP TAHUN 2001



Tetibe aku teringat kat cita nie...Aku ngan adik-adik memang minat giler kat cita nie....
Dulu, balik sekolah buka-buka je stokin terus ngadap cita nie dulu...
kadang-kadang tu sanggup xmakan nasi sebab nak tunggu cita nie habih...
Cita Luz Clarita nie asalnya ditayangkan tahun 1996 tapi kat Mexico jela kalo xsilap...
Kat Mesia nie tahun 2001 baru ditayangkan, tyme tu aku Darjah 6 kot...


P/s: Google-google cari cita Luz Clarita nie pastu terjumpa la pula gambar pelakon utama yang pegang watak Luz Clarita tu...Da besar da dia sekarang makin cantik pula tu...


Daniela Lujan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. arggghhh...luz clarita.
    citer nieh syok ohh..
    kalu la bleh dwload... :D

    ReplyDelete
  2. xpernah tahu pon kewujudan cte ni..tp siyes, ppuan tu cantik gile

    ReplyDelete
  3. @Nut Yaa:hg la promote cita ni kat aq...terus melekat...haha :p
    em syok giler cita nie *ms zaman kanak2 dlu la hehe*

    ReplyDelete
  4. @CikHaniBhulat:hehe...cita nie dlu tayang kat Astro Ria...
    betul2...cantik kn dia bila da besar...kecik2 pun da comey apatah lagi bila da besar hihihi

    ReplyDelete
  5. hi, bloghopping here.dulu tahun 2000 gitu suka la usurpadora.pastu betty la fea....

    ReplyDelete
  6. tak ingat lngsnung bout cterw nieyh , haha

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View