Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

KALENDAR CIK KUMBANG YANG PADAT

Salam


[quick update]


sangat sangat sangat busy...uwaaaaa...
xtahu nak cakap apa daa....banyak keja lom settle...
risau-risau...
xmo cakap banyak tengok je kalendar kat bawah nie...huhu


[minggu depan bakal giloo...huwaaa]

YES..itula kalendar buruk cik kumbang...cincai-cincai je buat...
da 2 tahun guna kaedah camtu...ehhe
before start sem baru wajib kena siapkan kalendar..tapi yang kat atas tu xsempat nak siapkan untuk bulan mei..huhu


ok la cik kumbang mahu setadi untuk test hypermedia hari rabu nie...huhu
Doakan cik kumbang and kawan-kawan ea moga kami dapat jawab dengan tenang dan mudah...amin~


p/s:Follower ke 400...cik kumbang ada adiah...usha your inbox kat FB ^__^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. wahh..banyak sungguh kerjanya...


    latest entry di blog khalis : ustazah silih ganti teman lelaki

    ReplyDelete
  2. comel kalendar cik kumbang..
    hehekk
    gud luck ye cik kumbang

    ReplyDelete
  3. mykhalis: tula...hurm..mata jadi panda la pasni...tsskkk~

    ReplyDelete
  4. hye...sy dh follow blog ni klu sudi follow la blog sy plak yer hatimamaz.blogspot.com thanks...

    ReplyDelete
  5. wargh,cek kumbang....sila bagi aura kamoo cket kat alin.supaya alin pon jadik rajin mcm kamoo.hu3

    ReplyDelete
  6. wahhh.. padatnya.... kalau sy wt timetable macam tu kan... mesti terus tingtong...
    sebb x sanggup nak tgk perkara2 yg membzkan diri ni...
    heheheheh

    ReplyDelete
  7. maz:tq..insyaALLAH nnt sy sggh ur blog pula :)

    salemaziz:TQ huhuhu..

    ReplyDelete
  8. aleen aiden:cepat buka bluetooth nak hntar aura..ngeee :p

    ReplyDelete
  9. AizA: taw xpe...huhu tapi kalendar dpt wat dr kita alert & jadi rajin ckit hihi 'cikit jela kut'

    ReplyDelete
  10. bnyaknye kerja tu c.kumbang
    btw,gd luck ya!!

    ReplyDelete
  11. ok gak jdual mcm ni.nmpk mcm ada keje.bole la buat pasni.hehe. :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View