Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

12 MARCH...CIK KUMBANG OFFICIALLY 22 (@_@)


Assalamualaikum...

12 MAC 2011...12.03.2011....12311....
12 MAC 1989...12.03.1989....12389....

alhamdullillah...aku bersyukur kepada-Mu Ya ALLAH...dengan nikmat yang dikurniakan oleh-Mu aku masih lagi bernafas di dunia ini...
sudah 22 tahun aku hidup...aku bersyukur sangat-sangat kerana sepanjang 22 tahun ini aku dikurniakan:
1.akal yang masih waras
2.mata yang bisa melihat
3.hidung yang bole menghidu bau-bauan
4.mulut untuk mengunyah makanan
5.leher yang normal
6.tangan dan kaki yang sempurna...bisa melakukan aktiviti harian dengan sempurna
7.jari-jari yang sempurna...
8.jantung yang sihat
9.hati,peparu,ginjal,perut yang sihat...
10.dan segala nikmat yang dikurniakan dari-Mu Ya Allah...alhamdulillah aku bersyukur pada-Mu~

Terima kasih kepada semua yang 'wish' my birthday kat Facebook, SMS and secara live hehe
thank you so much...♥♥♥
terima kasih kepada keluarga and yang tersayang kerana menyayangi diri ini...
TQ encik kumbang, cik rumet & ezza for da adiah ~
terharu sgt :')


Syukur alhamdulillah. Tuhan masih memanjangkan umur dan memberi kesempatan untukku terus bernafas di bumi-NYA ini. Mudah-mudahan hidup yang bakalku lalui pada hari mendatang lebih memberikan makna dan kebaikan kepada mereka yang disekelilingku. Semoga rasa cinta dan kasih sayang pada ayah emak, adik-beradik dan seluruhnya yang menjadi kesayangan akan terus kekal menjadi urat nadi yang hidup dalam jiwaku. Aminnn..

Saat baru, hari baru, umur baru, hidup yang baru… berubahlah duhai diri, hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini, yang lalu tetap berlalu, kelmarin yang pergi takkan kembali, semalam yang hilang tak kan hadir semula...w'slm



p/s: To all yang baca post nie...cik kumbang nak minta maaf bebanyak andai cik kumbang ada buat silap and salah kat anda ye...0-0 ea....especially to all my classmate CS USM...i'm sorry 4 everything~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. hepy besday cik kumbang!
    sanah helwah!

    ReplyDelete
  2. Selamat hari Lahir. Moga panjang umur, murah rezeki, ceria selalu

    ReplyDelete
  3. Heyya Cik Kumbang,
    Happy happy (: 22.
    Auww.

    ReplyDelete
  4. Heppy Bufday Cik Kumbang Cumel...
    May Allah Bless U dear....

    ReplyDelete
  5. salam kenal..
    lwt2 la blog sy yea..

    ReplyDelete
  6. arep_lockermonth & Fuza Marquis :thanx ^__^

    ReplyDelete
  7. _ToMaToMeI_: Tq kak ila...moga cepat2 dpt baby...wink3~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View