Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

KALENDAR CIK KUMBANG YANG PADAT

Salam


[quick update]


sangat sangat sangat busy...uwaaaaa...
xtahu nak cakap apa daa....banyak keja lom settle...
risau-risau...
xmo cakap banyak tengok je kalendar kat bawah nie...huhu


[minggu depan bakal giloo...huwaaa]

YES..itula kalendar buruk cik kumbang...cincai-cincai je buat...
da 2 tahun guna kaedah camtu...ehhe
before start sem baru wajib kena siapkan kalendar..tapi yang kat atas tu xsempat nak siapkan untuk bulan mei..huhu


ok la cik kumbang mahu setadi untuk test hypermedia hari rabu nie...huhu
Doakan cik kumbang and kawan-kawan ea moga kami dapat jawab dengan tenang dan mudah...amin~


p/s:Follower ke 400...cik kumbang ada adiah...usha your inbox kat FB ^__^
19 comments View Post

12 MARCH...CIK KUMBANG OFFICIALLY 22 (@_@)


Assalamualaikum...

12 MAC 2011...12.03.2011....12311....
12 MAC 1989...12.03.1989....12389....

alhamdullillah...aku bersyukur kepada-Mu Ya ALLAH...dengan nikmat yang dikurniakan oleh-Mu aku masih lagi bernafas di dunia ini...
sudah 22 tahun aku hidup...aku bersyukur sangat-sangat kerana sepanjang 22 tahun ini aku dikurniakan:
1.akal yang masih waras
2.mata yang bisa melihat
3.hidung yang bole menghidu bau-bauan
4.mulut untuk mengunyah makanan
5.leher yang normal
6.tangan dan kaki yang sempurna...bisa melakukan aktiviti harian dengan sempurna
7.jari-jari yang sempurna...
8.jantung yang sihat
9.hati,peparu,ginjal,perut yang sihat...
10.dan segala nikmat yang dikurniakan dari-Mu Ya Allah...alhamdulillah aku bersyukur pada-Mu~

Terima kasih kepada semua yang 'wish' my birthday kat Facebook, SMS and secara live hehe
thank you so much...♥♥♥
terima kasih kepada keluarga and yang tersayang kerana menyayangi diri ini...
TQ encik kumbang, cik rumet & ezza for da adiah ~
terharu sgt :')


Syukur alhamdulillah. Tuhan masih memanjangkan umur dan memberi kesempatan untukku terus bernafas di bumi-NYA ini. Mudah-mudahan hidup yang bakalku lalui pada hari mendatang lebih memberikan makna dan kebaikan kepada mereka yang disekelilingku. Semoga rasa cinta dan kasih sayang pada ayah emak, adik-beradik dan seluruhnya yang menjadi kesayangan akan terus kekal menjadi urat nadi yang hidup dalam jiwaku. Aminnn..

Saat baru, hari baru, umur baru, hidup yang baru… berubahlah duhai diri, hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini, yang lalu tetap berlalu, kelmarin yang pergi takkan kembali, semalam yang hilang tak kan hadir semula...w'slm



p/s: To all yang baca post nie...cik kumbang nak minta maaf bebanyak andai cik kumbang ada buat silap and salah kat anda ye...0-0 ea....especially to all my classmate CS USM...i'm sorry 4 everything~
12 comments View Post

FIFTY IN ONE [GAME]



  1. There are 50 games total, but you choose how many you want to play!
  2. Each games is only played with the arrow keys and space bar!
  3. The rules of each game are vague, so learn the rules quick!
  4. There are approximately 781 elements in this game, including 46 sound effects
  5. You get to brand a cow, chainsaw a zombie and blow up the world all within 20 seconds
  6. This project had over 26 artists and programmers
  7. There is over 5000 lines of code in this game, all created within 28 days

p/s: 51 seconds je..huhu anda?
1 comment View Post

teringinnya nak lukis katun....tapi........

salam
huuuu...teringin sangat-sangat nak melukis katun comey-comey guna photoshop...
tapiiiii...
saya xkreatif....tangan keras...tsskkkk~
ada sape-sape nak ajar cik kumbang melukis x?

[Gambar: da lama xbuka photoshop...tetibe je idea datang n tangan pun mula la gatal nak edit gambar...hik3]
1 comment View Post

Bayangan Apakah Yang Wujud Disebalik Gabungan Elemen-elemen Tersebut?



10 comments View Post

MARCH 2011

Leave a comment View Post