Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

tempahan header dari cik NINI

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...rezeki datang lagi
kali nie dari blogger kuantan...cik nini namanya...*kelip2 mata*
bukan Cik Nini yang hari tu taw...kali nie cik nini lain...wink3~
beliau request nak header yang simple and cantik...
serba salah nak trima memula tu sebab next week ada test and presentation...huhu T_T
after diskus-diskus dengan cik nini, beliau cakap tak apa, lambat-lambat pun it's ok 
*cik kumbang pun senyum la sampai telinga haha*

Fening juga nak cari idea....*muka berkerut-kerut*
-mana dengan Internet Protocol ta study seketul pun ag plus BI pun xprepare skrip *bajet je* -

Then tup-tup ta sampai 2 hari da siap header dia...
ye ye je cakap kat cik nini..."maap la maybe lewat cikit bawu siap sebab busy"
tengok-tengok kejap je....hihihi~

ekcuali once idea da datang bergolek kejap je nak siapkan...
but if idea ta datang-datang 2-3 hari juga la gamaknya baru siap...huhu

to cik nini ok tak header camtu?
simple je kan...harap-harap cik nini suka
*kelip-kelip mata sambil buat muka comey...ahaks*

[click the pic untuk pembesaran yang luar biasa...ahha]


p/s:napa cik kumbang pilih whiteboard as background header?...sebab cik nini bakal jadi teacher one day....^__^

- tq cik nadia sebab review belog cik kumbang ^__^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. bole je ^_^
    if nak tempah PM cik kumbang kat FB =)

    ReplyDelete
  2. waa...cik kumbang da kayo.. haha.. thanks to cik nini_uniey ye cik kumbang.. sbb cik nini_uniey 1st tempah header.. ahaks..

    ReplyDelete
  3. wah....kayo2..bile mau belanja..hehehe

    ReplyDelete
  4. blog kamu sgt cantek...jeles sekejap dibuatnya T____T hehe

    i followww....=D

    ReplyDelete
  5. wah!! cantiknya!!! nak jugak.. hehe

    ReplyDelete
  6. berminat lah nak tempah :D
    macam mane nak contact ye?

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View