Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Award to 200 Followers ^_^

Salam suma terutama sekali kepada followers belog cik kumbang yang comey2 n kachak2...wink3
Entri kali nie adalah entri TERistimewa buat FOLLOWERs blog cik kumbang....
Alhamdulillah...ramai juga yang follow blog cik kumbang yang ntah hape-hape nie...ngeee~
cik kumbang nie tak pandai sangat menulis2 nie...edit2 gambar plus merepek2 adela...muehehe~
Di kesempatan nie cik kumbang nak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi follow blog cik kumbang...
And Cik kumbang ada award untuk anda suma...tadaaaaa...
This is for you all...




Disebabkan belog cik kumbang xallow right click...korang juz lalukan je cursor kat code tu then tekan CTRL and C serentak (maybe da ramai yang tahu an) CTRL+C = copy ...then paste kat blog korang...TQ again ^_^


kalo bole cik kumbang nak jga tahu npa korang follow blog cik kumbang ye?...ngeee~ xnak jawap pun it's ok ^_^


Another award from this blog:
1.30 followers
2.100 followers

p/s:
1.sowi ye sbb belog cik kumbang nie lama bebenor nak loading nye....huuuu~
2.kalo da amik award nie jangan lupa tinggalkan komen and link kat bawah nie ye...tq =)
3.tetibe perasan eh npa banyak nau perkataan 'nie' digunakan...ahaks~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View