Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

TEMPAHAN TEMPLATE DARI KAK MAS

Alhamdulillah this is the last order untuk tahun 2011 :)

Details order dari kak mas:

1.Column: 3 column
2.Combination colour/ Theme colour: purple + brown

HEADER
Tagline : Dhia's Chocolate
Lovely 'n' Yummy Chocolate

NAVIGATION MENU
1. about me
2. list of produk
3.exchange link

Nak blog nampak sedap...

This is the result:



TQ akak ^__^

P/s:
first tyme aku buat dolly ^__^
berjam2 nak siapkan ...tp xpe belajar mende baru weeee~ :)
5 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI KAK IZWA V2

Ekceli ini adalah kali kedua kak izwa order template ngan cik kumbang
kalau korang nak tahu kak izwa nie awesome gilersss
baik sangaaaaaaaaaaat and sangat2 la sporting
best kalau dapat kakak macam dia sob3~
sedih jap xde kakak T__T

kalau template DULU kak izwa nak yang sweet2 tapi untuk template yang kedua nie kak izwa nak gabungan kaler black and pink....beliau email draft macam kat bawah ni :





And this is the result:


Maceh akak ^____^
5 comments View Post

WORDLESS WEDNESDAY


p/s: 1st tyme wat dolly ~
11 comments View Post

DESIGN BUNTING KAWEN + ZOO TAIPING

2 tajuk 1 post jimat ckit !!!
macam la kena bayar kan padahal dia malas nak update blog banyak2 kali hik3

Okeh Cerita Pertama

1. DESIGN BANNER KAWEN

Alkisahnya bermula apabila *dia nak start merepek la tu*
ada sorang kawan aku tanya bole tolong design banner kawen untuk kakak dia tak...
neves jap nak jawab, sebab aku tak pernah kot design banner kawen lagipun nanti nak kena print2 lagi, susah juga nak anggarkan size and resolution yang sesuai tapi sempat juga la buat research sikit-sikit pasal banner/banting kawen ni. [credit to: Ezhan Artwork]
Tema design warna gold and jadi la seperti pic kat bawah nie jejeng !!!! *ok x?*


[Diorang ada ubah-ubah sikit kat banner tu masa print maybe ada cacat-cela ckit kot design aku buat tu sob3 almaklum lah first tyme xtaw pape lagi huhu]



Cerita Kedua

2. ZOO TAIPING

Unplanned visit ecewah omputih gitu
Kitaorang xplan pun nak g Zoo Taiping tu.Actually lepas je g wedding kakak kawan aku tu, kitaorang ingat nak terus balik kebetulan plak lalu kat area Zoo Taiping tu apa lagi terus nak g situ la
Dengan pakai baju kurung lip lap lip lap nak masuk zoo, memang xpernah pernah orang buat lah *buang tabiat betul* hahaha
Segan kot masa masuk zoo tu suma pakat duk tengok, pasaipa la budak2 ni masuk zoo pakai baju kurung bagai hahaha....dengan kasut masing2 dah la tinggi 2-3 inci [hiperbola sgt] buatnya kena kejar ngan monyet-monyet kat situ x ke naya haha
Lama dah x g Perak after abis blajar kat KMPK[Kolej Matrikulasi Perak] dulu.
Enjoy giler lah g Perak.TQ Seha ^___^

5 comments View Post

CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI
[Tarikh Tutup Ditunda]


Dengan ini dimaklumkan bahawa tarikh tutup CONTEST :  IMPIAN MENJADI REALITI ditunda ke16 Januari 2012.Hal ini adalah kerana owner blog akan menghadapi peperiksaan terakhir beliau di Universiti Sayang Mahasiswa terchenta ini *haha
[aku rasa macam salah je tatabahasa aku dalam ayat ni]

Pasaipa skema sangat ayat akuh tuh hahaha ~
Okay lah straight to the point, tarikh tutup contest akan di'extend ke 16 Januari 2012 sebab aku ada exam plus bole bagi peluang pada sape2 lagi yang nak join contest ni.Agak kuciwa sebab ramai yang tak join tapi xpe hadiah tetap akan diberi seperti yang tertera pada syarat2 contest *wink .Syabas kepada yang join sebab anda mempunyai semangat yang tinggi untuk design template korang sendiri.Yaaa itu bukan satu kerja yang mudah.Sebab tu ramai yang xjoin kwang3....

Kepada blogger2 yang nak join bole [KLIK SINI] untuk tengok syarat-syarat contest.

Senarai peserta contest: [Saingan sengit]

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/11/contestimpian-menjadi-realiti.html
http://inibeloghati.blogspot.com/2011/11/contest-pian-menjadi-realiti-by-cik.html
http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/11/contest-impian-menjadi-realiti.html
http://rayquazstory.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti_18.html
http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/contest-impian-menjadi-realiti.html

p/s:
Macam mana susah korang duk pikir nak design template tu, macam tu la apa yang aku rasa setiap kali dapat tempahan taw :p
11 comments View Post

Sistem Barter | Blog Make_Over Vs Vector

Blog Make Over Vs Vector

Belog Cik kumbang buat sistem barter dengan blog ccicutewatermark [CCI]
First tyme aku jumpa blog akak CCI ni terpengun aku tengok dolly-dolly beliau yang comel-comel tu
geram je tengok rasa macam nak je satu hohoho :p
Memang jatuh cinta lah tengok dolly-dolly yang beliau design xcaya g terjah blog beliau wink3~
Blog beliau memang menarik tapi kalau make over ckit-ckit lagi kompem lagi nampak lebih comel then aku pun request la nak buat sistem barter hehehe~
Aku make over blog beliau, then beliau dolly kan gambar 'cik kumbang' & 'encik kumbang' untuk aku kui3
CCI ---> Cik Kumbang


Cik Kumbang ---> CCI 


Nak template free design sendiri?
Jom join 2nd Contest Belog Cik Kumbang
Cepat-cepat esok tarikh tamat contest 
2 comments View Post

WORDLESS WEDNESDAY

4 comments View Post

TEMPAHAN HEADER

1.Details order dari Blog Suci Shawl & Scaft :

[Draft dari Blog Suci Shawl & Scaft]




[Result]


2.Details order dari Asifah :
Tagline:belog ini kepunyaan asifah fadzli
COLOUR :black,deep pink & violet @ ikut suke hati cik kumbang ase yg mane lawa *hihi*






TAHNIAH to Mr. Right sebab blog beliau dipilih untuk segmen blog review dalam Majalah REMAJA
Tumpang gembira sebab header yang aku design masuk majalah kui3~
tu je nak bagitaw sekian haha :p


Last but not least TQ to Syamim Novelis sebab pilih blog CK sebagai Blog Pilihan Hati wink3~

P/s:
Sudah berzaman entri ni duk dalam draft wawawawa~
5 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI KAK IZWA

Details order dari kak izwa :

1. Description : Bicara Hati Ini | Live Life With No Regret.
2. link blog : www.nurul-izwa.blogspot.com
   - colour, campur warna tapi nak yg sweet sweet
3.Template:
   - 2 column (widget letak belah kiri letak dlm kotak bujur jugak..)
     [entry post pun nak letak kotak]
    - colour, pink atau kaler yg sweet sweet....
    - bentuk : bujur




Klik gambar untuk zoom-in
http://nurul-izwa.blogspot.com/

Alhamdulillah siap juga akhirnya template untuk kak izwa yang comel dan baik ^__^
wanna say sorry and thanx sangat-sangat kat kak izwa sebab sanggup tunggu lama-lama untuk dapatkan template tu
Terima kasih juga sebab tak push2 Cik kumbang suruh siapkan cepat2 dll
Kak Izwa ni baik orangnya...kalau xcaya g terjah blog dia hihi
comel je orangnya sentiasa ceria
act, kak izwa jatuh chenta kat template yang cik kumbang design untuk shahira
and kak izwa request nak yang sweet2 macam template shahira juga
jenuh juga duk pikir nak design camne la nie hehe


#If you want the best design you need to be EXTRA patient ^__^

P/s:
Template nie da lama siap cuma post nie je lambat publish...
orang busy la katakan *tangan ke bahu mata ke atas* @_@

Nak template free design sendiri?
Jom join 2nd Contest Belog Cik Kumbang
13 comments View Post

First impression is not always true

5 comments View Post

CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI *UPDATE*

Akhirnya entry contest nie berjaya juga di publish setelah sekian lama berada dalam draft
*motif sangat duk buat ayat skema camni haha*

Syarat-syarat contest ini adalah:



1.Buat satu entry berkaitan contest nie and letak banner contest pada entry plus link kan banner tersebut pada entry ini.
[tajuk entry: "CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI" ]
2.Describe kan template yang macam mana korang impikan untuk blog korang and wajib lukis atas paper then snap pic lukisan tu dan tampalkan kat entry korang :)
[xlukis atas paper pun xpe, bole juga guna paint dll asalkan ada picture design template korang]
[Contoh -abaikan contengan ck yg ntah hape2 itu ye lalala-]

3.Listkan blog yang korang admire pada design blog tersebut.
4.Tag 3 blogger yang selalu komen kat blog korang hik3
5.Tinggalkan URL entry korang di comment box entry nie

Pemilihan akan dibuat melalui cabutan bertuah wink3~

Hadiah:


Tempat Pertama:
Full Template design by Cik Kumbang and template tersebut akan di design berdasarkan syarat no. 2 :)

Tempat Kedua:
Header design by Cik Kumbang and akan di design berdasarkan syarat no. 2 juga :)

Tempat Ketiga:
Blog Review

Tarikh tamat contest:
11 Februari 2012 12.00 p.m *update

P/s:
Any changes pada syarat2 contest atau pape je yang related to this contest akan di update melalui blog/blog page kat FB ^__^
30 comments View Post

11 . 11 . 11

11 . 11 . 11

cun giler tarikh hari nie
mesti ramai yang pilih tarikh nie as wedding day kan

saje je nak hapdet sebab tarikh menarik hahaha
rasa macam banyak nak merepek tapi *blur* -tu jela alasan yang selalu dia tulih-

oh no cuti mid sem da nak abih
aaaaa rasa macam nak g ke hari khamis yang lepas -harapan jela cik kumbang oi-

ok la itu saja repekan untuk kali nie
adios
gud nito :p
22 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI SHAHIRA

Details order dari shahira :

1. description ; i love just the way i am. not just the way you think i am
2. link blog ; http://inibukanceritadongeng.blogspot.com
     -colour, campur warna :)
     -tak nak letak gambar.
3.Template:
     -2 column
     -colour, pink :)
     -bentuk : bujur
4.untuk float shoutbox,
     -colour : terserah
     -words : shout here
     -gambar kalau boleh nak ladybirds. kalau takleh, tak kisah pun





21 comments View Post

WORDLESS WEDNESDAY

14 comments View Post

KEPENATAN ~

Adakah keputusan yang dibuat ini betul? huhu...
Mungkin ada hikmah disebaliknya hmmmm
Ntah pape asyik mengeluh je sejak akhir-akhir ni

Otak berserabut aaaaaa xmampu berfikir
huh watever [titik]

P/s:Budak jiwa kacau camni la jadinya -__-


Nota Sesungut:

Jejeng !!!!! 
Ntah pape sori tuan blog agak senget sebab jiwa dia kacau sikit minggu nie ye harap maklum huhu~
Sempat lagi dia duk hapdet blog padahal ada discussion assignment jap lagi...isk3~
CK ada buka kaunter pertanyaan kononlah kan kat sidebar sebelah nie -->
Sape2 ada soalan nak tanya CK bole la tanya kat situ xkisahlah soalan pape pun, pasal blog ke, photoshop ke or pape jela...
Nanti CK try jawab soalan2 tu wink3~
Babai ~
10 comments View Post

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING


생일축하합니다 (Saengil Chukha Hamnida)
May all your dreams and wishes come true!

Klik [SINI] untuk usha syarat-syarat GA & jangan lupa join skali wink!
TARIKH TUTUP : 31 Oktober 2011
*Tarikh kelahiran Blog Itik Kuning*



4 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI IKHA


Klik gambar untuk zoom-in
Leave a comment View Post

MACAM-MACAM

Da lama tak hapdet blog nie...
Kadang-kadang rasa macam takde apa yang menarik pun nak update kat sini
Tapi kadang-kadang tu rasa macam banyak sangat benda nak story mory kat sini tapi tu la asyik duk himpun-himpun last-last semuanya tak TERtulis pun kwang3~
Macam-macam berlaku since first week balik U
Last week domam sob3..sekarang pun still batuk-batuk -__-
Before masuk U ada terima 2 tempahan...cian diaorang tunggu lama sangat
Akhirnya semalam siap juga design tuk diorang...and as usual aku pula yang jeles tengok design blog tu aduyai~
Nasib baik diaorang sabar je...tak kisah bila dapat siap... ^__^
Selalunya kalau blogger yang bersabar nie suma design tuk diaorang jadi cun+cute sampai aku jeles dowh haha
Maybe sebab design tanpa paksaan kot kekeke~
K lah nak siap-siap da nie...Jom lunch

P/s: Tengah buat list syarat-syarat contest wink3~

Thanx to MR RIGHT & SYAMIM sebab review blog CK dalam entri diaorang ^__^
1.TUTORIAL MOBILE VIEW - MR RIGHT
2.TOP 10 FAVOURITE BLOGGER - SYAMIM
8 comments View Post

BERITA GUMBIRA KEPADA BLOGGER YANG MAHUKAN TEMPLATE SECARA PERCUMA WINK3~

Tetiba rasa nak buat contest la wink3~
If contest pertama dulu Cik Kumbang bagi hadiah Header yang Cik Kumbang design so kali ni
Hadiah nya of course la Template Blog yang di design oleh Cik Kumbang hehe

Tapi den dok pikio *bahasa mana la budak nie guna isk* apa pula nak letak kat syarat-syarat contest tu hurmmmmm...[sambil mengaru-garu dagu yang tiada janggut]
26 comments View Post

MAKSUD DISEBALIK DOA DUDUK ANTARA 2 SUJUD

DOA DUDUK ANTARA 2 SUJUD


Pernah hayati? atau baca terlalu laju sampai tak sempat nak fahami maksudnya?
✔ Rabbighfirlii (Tuhanku, ampuni aku)
✔ Warhamnii (sayangi aku)
✔ Wajburnii (Tutuplah aib-aibku)
✔ Warfa’nii (Angkatlah darjatku)
✔ Warzuqnii (Berilah aku rezeki)
✔ Wahdinii (Berilah aku petunjuk)
✔ Wa’Aafinii (Sihatkan aku)
✔ Wa’fuannii (Maafkan aku)
❢ Doa yang bermakna bagi seorang yang bertauhid~

Copy and Paste dari Facebook...untuk renungan kita bersama :)
4 comments View Post

TITLE IS TAJUK ? TAJUK IS TITLE ?

yaaa itula jadinya bila jiwa suda kacau
uwaaaa....4 hari lagi suda kena balik itu penang maa
rumah kata pergi..usm kata mari
Apa perasaan cik apabila dapat pulang ke usm tercintan?
buat masa sekarang still xde perasaan

DORAEMON tolong !!! *nampaknya budak nie suda ting tong*


P/s:

Walaupun tempahan template and header ditutup tapi
susah bebenor kawe nak kata Tidak apabila ada yang bertanya....huhu~
I will try my best untuk siapkan 2-3 tempahan yang ada...
pasni da balik U mungkin busy and xsempat nak design2
*mungkin la ikut mood kalau free aku buka balik tempahan*
Sape2 yang nak cik kumbang buat toturial cara Cik Kumbang design Blog like entri [INI]
If ramai yang like then Cik Kumbang akan bertungkus-lumus untuk tutorial tersebut wink3~

GOOD NITE !
13 comments View Post

Freebies Untuk Follower Belog Cik Kumbang

Selamat petang/malam suma...and selamat hari raya yang ke-7
Camnes sambutan raya kat rumah korang? mesti meriah giler kan

Ok lah straight to the point entri ini adalah entri special buat
semua follower Belog Cik Kumbang
Terima kasih sebab sudi follow belog cik kumbang yang tak seberapa ini...
Cik kumbang tak pernah paksa sesape pun untuk follow my blog and I also dislike sapa2 yang suka paksa tuk follow blog dia....
Biarlah orang follow blog kita tu dengan hati yang ikhlas...
Tak perlulah kita nak paksa-paksa orang follow blog kita....
*abihla dia da start ceramah dah*

Cik kumbang tengah plan nak buat Tutorial cara Design Blog...
but still dalam perancangan la sebab den pun baru je blaja coding makding tu kan...hak3~

Last but not least thank you sooooo much to all my follower
Cik kumbang ada sumthing untuk korang suma
Tadaaaaa..... Freebies Float Shoutbox
Ada dua...pilihla yang mana best eh...hihi~






CARA PASANG:

Kat bawah nie contoh code shoutbox

<!-- Begin ShoutMix - http://www.shoutmix.com -->
<iframe scrolling="auto" width="180" frameborder="0" src="http://www6.shoutmix.com/?cikkumbang" height="400" title="cikkumbang">
<a href="http://www6.shoutmix.com/?cikkumbang">View shoutbox</a>
</iframe>

<br /><a href="http://www.shoutmix.com" title="Get your own free shoutbox chat widget at ShoutMix!">ShoutMix chat widget</a><br />
<!-- End ShoutMix -->

Korang just copy word yang berwarna kuning sahaja [start dari <iframe hingga </iframe> copy code korang la taw jangan copy yang atas tu pula :p] and then paste kat word "PASTE CODE SHOUTMIX ANDA DISINI"...

Click [SINI] untuk amik code freebies yang comel itu hehehe~

P/s: ONLY Follower Belog Cik Kumbang can take that freebies OK!

If ada prob or error leave ur comment kat bawah nie ea...TQ :)

SURVEY:
Sapa setuju nak cik kumbang buat tutorial cara design blog like entri nie eh...nak tengok if ramai yang like cik kumbang akan buat tutorial tu nnt ^__^
8 comments View Post

DAY 30# HARI KE 30.. APA YANG BERLAKU?

Tamatlah sudah CABARAN 30 HARI VERSI CIK EZY yeay!!!

Salam syawal suma
Di kesempatan ini aku ingin memohon ampun dan maaf kepada sesiapa sahaja yang mengenali diri ini sekiranya aku ada melakukan salah dan silap yang menyebabkan ada terguris perasaan or pape....
0-0 eh?

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN
&
SELAMAT MENYAMBUT HARI ULANGTAHUN KEMERDEKAAN YANG KE-54






4 comments View Post

DAY 29# SIAPA ANDA 10 TAHUN AKAN DATANG?

1.Website Designer terkenal kat Malaysia *angan2 tu penting kan* hahaha~

2.Will be a great mom to my child like Wardina



2 comments View Post

Cara nak check handphone kita original atau tidak

1.Tekan *#06# and press DIAL [green button]
2.Then akan keluar IMEI code handphone korang

contoh --> IMEI code : 154526009564585 [sample number]

3.And then korang check no ke 7th and ke 8th tu no apa

1
2
3
4
5
6
7 th
8 th
9
10
11
12
13
14
15
Phone serial no.
x
x
x
x
x
x
?
?
x
x
x
x
x
x
x

4.If macam contoh kat atas tu, no ke 7 & 8 dia adalah 00 [means it was manufactured in original factory]

5.Then tengok pula senarai kat bawah nie untuk tahu handphone korang dalam kategori mana

A.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 02 or 20 that means it was assembled in Emirates, which is very Bad quality.
B.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 08 or 80 that means it’s manufactured in Germany which is not bad
C.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 01 or 10 that means it’s manufactured in Finland which is Good
D.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 00 that means it was manufactured in original factory which is the best Mobile Quality
F.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 13 that means it was Assembly on Azerbaijan which is very Bad quality and very dangerous for health!!!

Cik kumbang punya handphone kategori C no matter la tahan sampai 5 tahun
[riak dan takbur jap] <---teruk betul budak nie kan hahaha
Selamat mencuba :)


Credit to:
1.http://plbgaimacam.blogspot.com/
Source:
1.http://www.chillnite.com/very-interesting-check-if-your-mobile-phone-is-original-or-not/


9 comments View Post

DAY 28# HOBI ANDA

1.Ngadap laptop godeh-godeh photoshop 


2 comments View Post

DAY 27# MAKANAN DAN MINUMAN KEGEMARAN ANDA


1.Laksa yang mak buat

2.Fresh orange

Leave a comment View Post

DAY 26# 15 FAKTA TENTANG ANDA


LIMA BELAS?....awat banyak sangat nie haish3~

1.Nama sebenar Nur Fatin
2.Kadang-kadang agak blur haha
3.Suka berangan
4.Suka tengok cerita hantu *kawan aku cakap "fatin kalo tengok cita hantu memang xde perasaan"*
5.Kalo g kedai makan jarang order air sebab aku hanya akan minum 100ml sahaja
6.Penyabar
7.Suka shopping
8.Suka benda simple
9.Bila ada orang buat aku sakit hati aku diam je, sampai satu tahap 'beliau' itu dapat sumthing bad aku akan *senyum tak perlu kata apa-apa* haha [dalam hati-maybe itu balasan dia sbb buat aku sakit hati]
10.Tak pernah letak link blog kat FB sebab tak suka kawan-kawan tahu aku ada blog ...if ada sapa-sapa pernah mentionkan pasal blog nie kat FB aku, mmg aku akan post iklan Churp-Churp dengan banyaknya...motif satu je nak hide kan post pasal blog aku hahahaha~
[Kat Page Blog tu dikecualikan la hehe]
11.Malas makan
12.Kurus
13.Rendah kot
14.JARANG letak gambar sendiri kat FB mahupun blog [kalo letak pun xsampai 10minit pastu delete haha]
15.Fall in love with design
1 comment View Post

Koleksi Tempahan Header

16 comments View Post

DAY 25# MAKNA DISEBALIK LINK BLOG ANDA

url : http://www.kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/
k u m b a n g m e r a h b i n t i k h i t a m
panjang sangat tak link Belog Cik Kumbang nie?
agak-agak ada yang semput tak nak sebut...hihihi *gurau je*

before this url belog aku adalah nurisfa89.blogspot.com
pastu ase cam tak best je...dat why aku tukar..
camne ley pilih nama cam gitu?
idea tu tiba-tiba keluar masa berada dalam lecture hall kot kalo tak silap....hihi *kantoi tak tumpu perhatian kat depan*
memula tu nak letak nama lain tapi nama binatang juga la kalo xsilap...binatang yang comel n kiut bin miut sahaja...-bajet haha-
pastu xtaw la cenna ley terkeluar pasal ladybird...then translate la ke BM...jadik kumbang...

Then still ase cam urmm pendek and simple...pastu terfikir bout physical appearance of ladybird yang berwarna merah and berbintik-bintik itam itu...maka terhasillah k u m b a n g m e r a h b i n t i k h i t a m...
comel tak nama belog cik kumbang? ehhe <--perasan giler budak ni


Leave a comment View Post

DAY 24# TEMPAT YANG PALING ANDA GEMARI UNTUK MAKAN

Of course la kat rumah sendiri
sebab bole makan kat mana-mana je port yang disukai <-- tudiaa sakan dia nie
if makan kat meja bole duduk bersila atas kerusi tanpa berasa segan dan silu nya haha
lagi satu sebab masakan mak lah yang paling best dalam dunia

P/s:erk..tetiba terfikir..menjawap soalan ke x jawapan aku tuh...

Leave a comment View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI SAUFI


Klik gambar untuk zoom-in
Klik [SINI] untuk ke Blog Saufi


Gambar kat bawah nie design kedua...
Saufi pilih design pertama :)

Klik gambar untuk zoom-in
3 comments View Post

DAY 23# DREAM WEDDING

Yeah sesi berangan lagi nampaknya hari ini
Dream Wedding?Apa ye..xpernah terfikir pun
Xpe meh kita berangan sat
Nak start dengan apa dulu eh...den xreti la bab kawen2 nie den muda lagi hahaha

Nak yang macam gambar kat bawah ni lah




P/s:Tak pernah terfikir pasal dream wedding nie tssskkk~
Leave a comment View Post