Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

design *merepek*

saje boring nak conteng...
xde mood nak wat keja...
pastu wat mende nie ada mood lak eh...

--->


---->


--->


--->
11 comments View Post

bila jari gatal meng'klik2, bila mata terkebil2, bila hati rasa jeles



Salam


oh cik jari nape awak sangat gatal...?? "eh2,aku lak yg bersalah"
oh incik mata...knapa awak suka usha-usha diorang...?? "aku pun salah jugak ke"
oh incik hati kenapa perlu jeles....?? "itu sifat semulajadi saya"


kahkah3...demam ke ape tulis tajuk camtu?....
itulah penyakit yang selalu dihadapi bila berblogwalking ke blog2 lain...
buka blog nie..."eh2 cantiknya header die"
buka blog tu..."cantiknyaaa template die"


jeles i tengok...tapi malas la nak decorate2 nie....xsempat...banyak kerja kena wat...(banyakkah?)


ye mmg banyak...banyak mende relate to fyp (final year project) yang harus dan marus erk bahasa pe lak nie di settle'kan...aduyai~


ada sape2 penah wat PORTAL x ?
den nak tnya sumthing nie...huhu~


p/s : agak2 kalo cik kumbang wat service design header and template blog ada org tempah x eh?...gagagaga~ =D (geli usus den dongau)
7 comments View Post

1 4 3



dear encik kumbang,

I LOVE YOU
I MISS YOU

p/s: first tyme post jiwang....sila tutup mata yee... huhu
Leave a comment View Post

no title

salam..
banyak mende nak story
tapi malas..

saje wat post nie...
naaaakkk jugak tulis sumthing..
lama da xhupdet blog nie..
xsempat nak story mori...
banyak keja dlm 1 masa...

malas nak tulis daa...

~the end~
1 comment View Post