Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Sila terima kenyataan OK

Salam

Saya suda berada di USM..oh tidak...sesungguhnya hanya jasad berada kat cni..hati & perasaan masih tertinggal di rumah...dan saya masih xdapat terima kenyataan bahawa diri ini bukan lagi berada di rumah
uwaaa....

ya saya mengaku banyak kali nangis hari nie sebab rindukan family kat umah...huhu
tgh taip post nie pun rasa sebak je...

haish~
harap-harap 2-3 hari lagi OK...

4 comments View Post

sedey

sedeynya....(T_T)

nanti xdapat rasa masakan mak untuk 2bln...
xdapat gurau2 dengan adik2 ..(T_T)

sekarang ada kat umah...tgh pack barang2 and baju2
jap lagi nak naik ferry da..uwaaa...uwaaa
sedey....
xmau balik penang....uwaaa

1 comment View Post

Bole tak kalau postpone je??


kemalasanso mahuso pulangso keso situso...

6 comments View Post

SELAMAT HARI RAYA


Salam..
jap lagi cik kumbang nak balik kampung...tata =p

balik 1 week je...then raya ke-4 balik Langkawi smula coz hari isnin keja...huhu
disebabkan kat kampung signal xbpa kuat...so malas nak bawak balik laptup...

memula tu ingat nak publish post nie mlm gyaha...tapi blog cik kumbang ada prob apa ntah..jadik cam xberapa betul skit tymenya...huhu~

xpola lah nok wat lagu mano kang?..(tetibe loghat rojak plak..)

OK lah..cik kumbang nak siap2 dlu...to all my friends and also rakan2 blogger cik kumbang nak minta maaf if ada wat salah & silap ...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN
4 comments View Post

Hampa Bosan Dak?...Jom Kita Main Menda nie [GAME]

Haaaa...hampa dok buat apa tuu?...kami nak tanya nie..hampa boring dak la ni?...kalau hampa boring kami nak ajak hampa main...nak dak nak dak?...hampa paham dak kalau kami cakap loghat lagu nie?...hampa paham kot noo...(sengeh2)..


Nie kuda-kuda kami...Dari depa nie baby lagi kami da latih depa suruh nyanyi...depa nie sangat istimewa taw...sebab depa nie ada sora yang berbeza-beza?..tak percaya ka? Hampa try la main-main dengan depa...


Hampa jaga elok-elok taw kuda kami nie...kalo hampa baik hati hampa beli la Roti Gardenier ka kat depa-depa nie naa...(demand sungguh...haha)errk..kuda makan roti ka?..(befikir)


Click ja kat kuda mana yang hampa berkenan...sat g dia nyanyi laa...=)


**************************************************************************


Haaa yang nie pula...main pecah-pecahkan belon..(belon ke?watever la noo)....dulu-dulu kan masa kami kecik-kecik kalau mak kami beli koi kan...hampa taw dak koi yang dalam tin tuu...eh lupa..hampa panggil biskut...hehe...haaa....biskut yang ada banyak-banyak jenis tu...kan antara lapisan koi-koi tu ada macam plastik bulat-bulat macam belon tu kan...hampa pena beli dak?...kalau mak kami buka ja tin koi tu kan...menda pertama yang kami buat adalah berebut plastik tu dengan adik-adik kami...hahaha...sebab nak pecahkan belon-belon plastik tu...best ooo...pastu kalau da malas sangat kami lompat-lompat atas plastik tu...pastu bunyi pop pop pop....pastu apa lagi mak kami pun marah-marah la kat kami adik-beradik sebab hingaq...haha

Hampa nak try main dak?...
tak yah beli koi/biskut tu pun hampa bole main juga...
nie kami da ambik gambar dah..pastu kami tempek kat sini...nak share-share dengan hampa...bole kita main sama-sama....

Hampa tekan-tekan ja kat belon tu nanti dia pecah la...kalau malas tekan hampa pilih manic mode...sat g bila hampa lalukan ja cursor kat belon tu teruih dia pecah...


semoga hampa happy-happy la no bermain dengan kuda-kuda and belon kami tu naa...


p/s:kompom ramai xfaham...kuikuikui
koi = kuih
sora = suara
teruih = terus
13 comments View Post