Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

bila jari gatal meng'klik2, bila mata terkebil2, bila hati rasa jeles



Salam


oh cik jari nape awak sangat gatal...?? "eh2,aku lak yg bersalah"
oh incik mata...knapa awak suka usha-usha diorang...?? "aku pun salah jugak ke"
oh incik hati kenapa perlu jeles....?? "itu sifat semulajadi saya"


kahkah3...demam ke ape tulis tajuk camtu?....
itulah penyakit yang selalu dihadapi bila berblogwalking ke blog2 lain...
buka blog nie..."eh2 cantiknya header die"
buka blog tu..."cantiknyaaa template die"


jeles i tengok...tapi malas la nak decorate2 nie....xsempat...banyak kerja kena wat...(banyakkah?)


ye mmg banyak...banyak mende relate to fyp (final year project) yang harus dan marus erk bahasa pe lak nie di settle'kan...aduyai~


ada sape2 penah wat PORTAL x ?
den nak tnya sumthing nie...huhu~


p/s : agak2 kalo cik kumbang wat service design header and template blog ada org tempah x eh?...gagagaga~ =D (geli usus den dongau)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. i x pnah wat portal...huhu
    cantik je blog u..huhu

    ReplyDelete
  2. eaa?...tQ (^_^)
    itupun cik kumbang xpena berpuas hati lagik dgn template nie sbb banyak ag belog2 yang comey lotte'...jeles i...sob2~

    ReplyDelete
  3. la ok pe nie cik kumbang...adakah portal tu sama dgn website...

    ReplyDelete
  4. cik kumbg..dah cntik dah ni cik kumbg nya headr :D
    comey ja kumbg baby tu dok kat ats 2 hehe

    emm portal...xpnh :D

    ReplyDelete
  5. salam, u have been tagged

    "ONCE YOU HAVE BEEN TAGGED, YOU ARE SUPPOSED TO WRITE A NOTE WITH 25 RANDOM FACTS, HABITS OR GOALS ABOUT YOU? AT THE END, CHOOSE 25 PEOPLE TO BE TAGGED. YOU HAVE TO TAGGED A PERSON WHO TAGGED YOU. IF I TAG YOU, ITS BECAUSE I WANT TO KNOW ABOUT YOU"

    ReplyDelete
  6. portal xpernah buat. porridge pernah.. (hmm ape kene mengene??)

    ReplyDelete
  7. ambik je kat mana-mana website yang dah siap html code, ad yang cantik, tapi susah nak cari jugak la.

    ala, uat slow2, asalkan xberat, xsusah org nk view blog :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View