Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

sapa sentuh die kalah [GAME]

Salam,

dulu-dulu korang sekolah rendah kan..pena x main mende nie...amik satu kertas..pastu korang lukis la pape contoh macam lukis rumah then ada jambatan...ada balai polis...pastu korang cucuk2 kertas tu guna pen bagi kertas tu jadi lubang2 banyak2...then korang pegang kertas tu dengan kawan korang then lalukan pen/pensil kat bawah kertas tu untuk ke destinasi yang korang tentukan tapi dengan syarat xbole masuk lubang..pena x main macam tu?...

kalo korang xpena meh try main mende nie...prinsip die sama je...korang gunakan mouse korang and lalukan titik wana biru tu...tapi jgn sentuh dinding sekeliling die...(erkk..urdu x apa aku gtaw..haha) okies..jom kita mulakan...

jeng jeng jeng~




sapa kalah kat level 3 jangan marah cik kumbang yer...bukan cik kumbang yang wat games nie..lalalala~

*dak2 USM xle buka games nie...USM block...sila guna proxy ngeh3*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. haiy owner belog.
    saya datang singgap
    belog yang super nice !

    love einaz !

    ReplyDelete
  2. wuwuwu .. T_T
    kalah kat level3..*ad level 4 ke eik??

    ReplyDelete
  3. einaz shah rizal thomas --> TQ (^_^)

    fendy --> udah bole an? weee~

    syazwaniza --> hehe...cik kumbang pun kalah kat level 3 juga...huhu~
    xpasti la ada ke x...da byk kali try asik kalah je kat level 3 tu...sob3~

    ReplyDelete
  4. faten, nape kuar gmba antu kat level 3? huhu...terkojut den tgh2 mlm dok men bnde tu..uwaaa...T_T

    ReplyDelete
  5. xtahu...huhu
    kami pun terkena gak semalam...tensi2 wat simon...g main..skali kluar hantu...nsb baik xbuka volume..huhu~

    ReplyDelete
  6. nak main.. tp usm block benda2 ala mcm 2.. huh... menci tol

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View