Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

happy birthday KAK DANYA


Salam,

kak Danya... selamat hari lahir....semoga berjaya dalam kerjaya & kehidupan serta sentiasa dalam lindungan-NYA...

Semoga apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan..

Terima kasih sebab banyak membantu kami semua (ur junior)...kak danya adalah senior terbaik yang patut kami semua contohi...








"Saat baru, hari baru, umur baru, hidup yang baru… berubahlah duhai diri, hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini, yang lalu tetap berlalu, kelmarin yang pergi takkan kembali, semalam yang hilang tak kan hadir semula.."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. hepi besday juge kak dany,
    kawen jgn lupe jemput eh..

    ReplyDelete
  2. hapi bday nyanya...
    cik kumbang..
    nti 3 nov kena wat lagi 1 post mcm ni..haha

    ReplyDelete
  3. cik kumbang,
    utk kite xde wat besday post p0n.
    Huk3.nk nangis lah cmni.

    ReplyDelete
  4. akukah --> orait..hak3~

    mohd jun --> xbole wat tuk anda...nnt ada owng jeles..uupss..hak2~

    ReplyDelete
  5. yeaaayyy,,,cik kumbang nk wat..
    junban, sila la jeles..haha

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. waa...
    baru bkk blog ni..hehe...
    tq2!
    tima kasih!
    arigato'!
    syukran!
    xie xie ni!

    trase diri ini dihargai oleh kawn2....thanx sebb time diri ini seadanya ye adik2, kakak2, brother2....heee...^_^

    ReplyDelete
  8. bufday gurl a.k.a kak danya -->

    hehehe...
    ur welcome (^^,)
    sama-sama
    erk...xtaw nak bls apa..ngee~
    afwan
    Bu ke qi

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View