Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Hampa Bosan Dak?...Jom Kita Main Menda nie [GAME]

Haaaa...hampa dok buat apa tuu?...kami nak tanya nie..hampa boring dak la ni?...kalau hampa boring kami nak ajak hampa main...nak dak nak dak?...hampa paham dak kalau kami cakap loghat lagu nie?...hampa paham kot noo...(sengeh2)..


Nie kuda-kuda kami...Dari depa nie baby lagi kami da latih depa suruh nyanyi...depa nie sangat istimewa taw...sebab depa nie ada sora yang berbeza-beza?..tak percaya ka? Hampa try la main-main dengan depa...


Hampa jaga elok-elok taw kuda kami nie...kalo hampa baik hati hampa beli la Roti Gardenier ka kat depa-depa nie naa...(demand sungguh...haha)errk..kuda makan roti ka?..(befikir)


Click ja kat kuda mana yang hampa berkenan...sat g dia nyanyi laa...=)


**************************************************************************


Haaa yang nie pula...main pecah-pecahkan belon..(belon ke?watever la noo)....dulu-dulu kan masa kami kecik-kecik kalau mak kami beli koi kan...hampa taw dak koi yang dalam tin tuu...eh lupa..hampa panggil biskut...hehe...haaa....biskut yang ada banyak-banyak jenis tu...kan antara lapisan koi-koi tu ada macam plastik bulat-bulat macam belon tu kan...hampa pena beli dak?...kalau mak kami buka ja tin koi tu kan...menda pertama yang kami buat adalah berebut plastik tu dengan adik-adik kami...hahaha...sebab nak pecahkan belon-belon plastik tu...best ooo...pastu kalau da malas sangat kami lompat-lompat atas plastik tu...pastu bunyi pop pop pop....pastu apa lagi mak kami pun marah-marah la kat kami adik-beradik sebab hingaq...haha

Hampa nak try main dak?...
tak yah beli koi/biskut tu pun hampa bole main juga...
nie kami da ambik gambar dah..pastu kami tempek kat sini...nak share-share dengan hampa...bole kita main sama-sama....

Hampa tekan-tekan ja kat belon tu nanti dia pecah la...kalau malas tekan hampa pilih manic mode...sat g bila hampa lalukan ja cursor kat belon tu teruih dia pecah...


semoga hampa happy-happy la no bermain dengan kuda-kuda and belon kami tu naa...


p/s:kompom ramai xfaham...kuikuikui
koi = kuih
sora = suara
teruih = terus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. layan la pulak lagu si kuda2 ni~hahha

    ReplyDelete
  2. oowuuuu shimawu mawu....hehehe....cik kumbang suka yg kanan skali tu...kuikui~

    ReplyDelete
  3. bomm bom boom. chess-chess..

    hahahaha.. layan seyh..

    ReplyDelete
  4. hehe!thnks share bnda ni..trsenyum jp tme tgh duka lara ni..hehe..thnks~

    ReplyDelete
  5. hahaha..bestnyee main kuda menyanyi.!!

    ReplyDelete
  6. try gabung kat kesemua kuda 2 nyanyi hehehe
    sedp gak hehe

    emm yeah! fatin dah pech kan semua belon 2 hehehe
    dluw bnda 2 la fatin suka men hehehe

    ReplyDelete
  7. Sophie Al-yahya:oowuuuu shimawu mawu..hehe

    fatin:hehe...tyme boring2 best gak men kuda nie...bomm bom boom. chess-chess..hehehe~

    eh2..sama la kita...give me 5! (^^,)

    ReplyDelete
  8. best gila main letop2 belon tu
    cam real je kan!
    hahaha ^_^

    ReplyDelete
  9. sambil dengar kuda tengah nyanyi sambil main letup2 belon hahhaa kalau real lagi best kihkih

    ReplyDelete
  10. ula la la...hehehee.....back up singer kat kude2 nie..hhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View