Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Lagu Minggu Ini (1)



satu kata bertulis cinta
telah merasuki
tak urung cinta tersentuh
hanya ku rasa

dan jika wujud yang menjelma
pada sebentuk hati
bukankah itu amanah
dari yang kuasa

menjaganya, menjaganya

reff:
wahai insan yang di sana
mungkin saja ini kau dengar
melewati semesta ini
aku sampaikan

begitu ingin berbagi batin
mendengarkan asa di jiwa
oh tuhan pertemukan aku
sebelum hatinya beku

oh...tetibe je rasa lagu nie sangat best..mendayu2 la pulak...haish~
my habit..kalo minat satu2 lagu tu...aq akan ulang lagu tu saaaampai jemu...my ex-rumet tahu la camne perangai den kalo da gilakan satu2 lagu...naik busan dia dengar...kuikui~...
nasib baik la cik rumet tu penyabar owangnya...
okeh...layannzzzz...

gud nitezzzz...(^^,)

p/s: camne ley tetiba jatuh ati kat Galang nieyh...haish~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. hey,
    mmg mendayu2 lah.
    nnt post lagu raye taw. :DD

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View