Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Google Search Image bertukar wajah ?

click the image to zoom-in


salam
korang nampak x sumthing yang different kat pic tu?

perasan tak kalo dulu (xdela dulu sangat...ngee~) bila kita search images kat Google...
description images and URL images pun akan ada juga kan?...

tapi sekarang setelah google search images telah di'advanced'kan (suka hati je rojakkan bhsa..=p) ....google just akan view picture je...no more description yang menyemakkan tu...hahaha~

then bila kita rollover kan cursor kat images tu bawu akan TER view segala description bout images tu...

aku pun bawu terperasan a.k.a taw semalam...huhu (owang lain da tahu lama da la...)

tapikan bagus juga Google wat camtu ..memudahkan korja kita...haha~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View