Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

camne eh iklan makanan kat TV tu nampak cam lazat je



Selalunya kita tengok iklan makanan kat TV sumanya nampak lebih lazat dari kita masak seniri kat umah..kan kan kan...sebenarnya ada teknik-teknik cmna nak jadikan video tu nampak lebih menarik ...coz there is a team of food makeup artists or food stylists who make it happen. Here is a behind the scenes look at some of the tricks of the trade



Take a look at this video showing how they make fast food burgers look their best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. ehem. makanan lagi. duh! Cik RR lapar suda ni.
    tapi yang dalam iklan ni xlalu.
    huhu

    anyway Cik Kumbang.
    Cik RR bawak hajat. anda telah ditag oleh Cik RR okay.
    nanti jangan lupa tengok blog Cik RR :)

    ReplyDelete
  2. hehe...makanan yg di skru2 gitu...itu rahsia diownng ek wupanya...

    huhu...da usha...nnt den join ye..ngee~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View