Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

BUKTI FENOMENA BULAN ADA DUA ~

Assalamualaikum...

sebelum start wat keja sempat BER'blogwalking kejap...and terjumpa satu blog dimana the owner of that blog sempat snap pic fenomena bulan ada dua yang cik kumbang ada post semalam tu...

And ada juga sorang blogger nie dia wat post...dia cakap jangan percaya suma tu..menipu je...memangla kita xdigalakkan percaya email2 tu...tapi at least....(malas nak sambung...den puasa)

berikut adalah gambar-gambar fenomena yang berlaku pada pukul 12.30am semalam...for more info click here ASSOYFINGER67


Klik kat gambar tuk tgk dengan lebih jelas...tgk bulatan kck wana purple tu

selepas fenomena
p/s: congrat to Encik Kumbang sebab menang dlm pertandingan tilawah al-quran semalam...Alhamdulillah~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. i love the moon. seriously :)

    ReplyDelete
  2. give me 5 reason why u like the moon?..(hehe...xdela gurau je)

    ReplyDelete
  3. he...cik bulan yg ni pun selalu gak fenomena...hakahahak

    ReplyDelete
  4. trima kasih share pic ni..
    mlm tadi tertido la plak..hehe

    ReplyDelete
  5. ala..leyna tak sempat tgk pulak..rugi nyer

    ReplyDelete
  6. kan dah ade dalam hadis.buat solat sunat pon bagus time nie.nak2 tgh bulan puase skrg..

    ReplyDelete
  7. paling menarik hati Cik RR untuk fonomena ni adalah note di bawah nya. En kumbang.. ;p
    hehehe. tahniah ;)

    ReplyDelete
  8. Nasir Bravo:bulan mengambang eh?...npa ye?

    ReplyDelete
  9. LeYnA:xpe2...nsb baik ada rakan blogger kita sempat snap pic kan...tq kat die..wink2~

    ReplyDelete
  10. -Si Riang-Riang- :: eh cik RR...segan I...ngee~ =p neway TQ (^^,)

    contest yg cik RR tag tu nnt cik kumbang usahakan ye...tgh selongkar2 gmbar ...wink3~ =p

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View