Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Sangat kreatif dan menarik

* selalu nya kau potong aku...kali nie aku lak nak makan ko..hargghh.*



* roti *


* haish..lemas aku duk dalam buah nie lama2.*


* tiba turn aku lak nak makan ko...gggrrr *


* tum pas si air....yu mus kora ye...kuch kuch hota hai*


* mandi susu tyme...lalala *

* nanti jadi anak yg baek taw*


* getaran jiwaa....irama dan lagu...*


* rama-rama*


* nak duit 10sen *


p/s: caption kat gambar2 tu..cik kumbang merepek je ye...harap maklum..ngee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. hey,
    haha.
    nice pic2 lah.
    yg paling best pic no 6. :D
    lawak2.

    ReplyDelete
  2. hehe...lawak gambar ke caption dier?...den maen hontam jew tuh....tapi kreatif kan gmbar2 tu...pandai tul diowng wat....

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. dua2 skali. :)
    tu lah pasal.
    diorg edit gune photoshop ke buat sendiri?

    ReplyDelete
  5. ntahla...xpasti lak..asenya..ada yg diowng wat sendirik & ada yg diowng edit kowt....

    ReplyDelete
  6. hahah...mcm kenal gmba2 neh..hehe..menarik!

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View