Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

~ diary cik kUmbang ~


salam sumee...
terasa sangat boring hari nie...
sbb xde wat pape pun...
sbb barang2 xabih pindah lagik...
sooo...
opis pun still berterabur lagi....

sok lusa kowt bawu pindah opis baru...huuu~
(macam opis dia yang punya lak..haish~)

.......................................

disebabkan banyak sangat masa yang terluang...
padahal nak blaja photoshop..tapi cik malas asyik berkepit je dgn cik kumbang 2-3 hari nie..haish~
apa nak jadi la..bila nak insap nieyh...huuu

cik kumbang pun berfoya-foya menerokai lappy yg usang itu

d a n


d
a
n



....................................................................

terjumpa sebuah diary usang...yang
telah berkurun tidak pernah dibuka...
hakhak~

hurm...seingat2 aku la...da setaun lebey kowt xbuka diary digital nie...ahaks~

dulu masa first sem kat USM nie...rajin la gak den luahkan apa yg terpendam kat dalam diary nie
mcm2 corak da ada dalam diary nie..

tapi satu jew yg den xsuka sal diary nie

bila nak review balik apa y kita pena tulih...we need tu klik beratus2 kali
if nak ke date laz year laa...ngeh3~

tapi mmg not user-friendly lah...
aacewaahh..

sila la usha...ngeee~



part yg den suka..sbb ada password...



p/s: sesape yg nak dairy nie tinggalkan email kat komen bawah nie eh..nnt cik kumbang post by email..wink3~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. sy mau diary ni..*wink2*
    hehe...tau kan email akk kan..=P

    ReplyDelete
  2. menarik.
    kalo sy nak,agak2 macam mane? :)

    ReplyDelete
  3. okeh..nnt cik kumbang antr ye...wink3~

    ReplyDelete
  4. email saya; grah_1990@yahoo.com

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View